Več investicij v IT v letu 2012 kot v letu 2011

Pred kratkim sem na enem od tujih blogov zasledil, da bo v letu 2012 ameriško gospodarstvo vlagalo več denarja v IT kot v tekočem letu. Med temi investicijami bodo v ospredju predvsem investicije v CRM. Podjetja se namreč zavedajo, da če hočejo biti konkurenčna na trgu, je CRM tisto kar jih lahko pripelje do tega. Stranke so tiste, ki jih mora podjetje negovati in jim skozi življenjsko dobo nuditi najboljše storitve/produkte.

Microsoft Dynamics CRM 2011 je rešitev za upravljanje poslovanja in odnosov s strankami, ki omogočajo izpolnitev večine poslovnih potreb ter vašim zaposlenim pomaga pri samozavestnem sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev. Microsoft Dynamics zagotavlja podobno uporabniško izkušnjo kot uveljavljene Microsoftove rešitve in se z njimi odlično povezuje. Tako vam pomaga upravljati tveganja pri vpeljavi nove rešitve. Te rešitve avtomatizirajo in poenostavijo finančne, prodajne in preskrbovalne procese ter vam pomagajo pri uspešnem poslovanju. Ko govorimo o upravljanju odnosov s strankami (CRM), je komunikacija ključnega pomena. Idealna rešitev za upravljanje odnosov s strankami poenostavlja komunikacijo s strankami in sodelovanje med zaposlenimi. Bolj zadovoljni so zaposleni z orodjem, bolj učinkoviti bodo. In zaposleni so z orodjem najbolj zadovoljni, če jim nudi uporabniško izkušnjo in videz, ki ju že poznajo. Z zmogljivostmi rešitve Microsoft Dynamics CRM 2011, kot so avtomatizacija delovnih tokov in analitične možnosti, lahko zaposleni v prodaji, trženju in podpori enostavno izmenjujejo informacije in razdeljujejo naloge ter vašim strankam zagotovijo vrhunsko storitev.

Če je uvedba CRM rešitve tudi v vašem planu (v letošnjem letu ali prihodnje leto) nas kontaktirajte (matej.urbanc@radikal-plus.si) in spoznajte Microsoft Dynamics CRM 2011 oziroma spoznajte kako lahko uvedba rešitve pomaga vašemu poslovnemu procesu. Naše izkušnje in dobre prakse iz izvedenih projektov bomo z veseljem delili z vami in tako omogočili, da bo uvedba CRM rešitve v vašem podjetju uspešna.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s